Bakalaureuseõpe botaanika osakonnas

Botaanika osakonna juurde saavad bakalaureuseõppes spetsialiseeruda bioloogia ja elustiku kaitse õppekava üliõpilased. Enne 2016/17 õppeaastat sisseastunutest ka bioloogia ja ökoloogia ning elustiku kaitse õppekavade üliõpilased.

Tutvu bioloogia ja elustiku kaitse õppekava ja vastuvõtutingimustega!

Kolme bakalaureuseõppe aasta jooksul läbivad üliõpilased aineid vastavalt oma üldisele õppekavale ja side osakonnaga tekib bakalaureusetöö teemat ning juhendajat valides. Botaanika osakonna juurde spetsialiseeruvad tudengid, kes valivad oma töö juhendajaks botaanika osakonna teadlase, õppejõu või doktorandi. Juhendaja valimist soovitame alustada meie osakonna töörühmade kodulehekülgedega tutvumisest. Leides soovitud teema/juhendaja tuleks temaga kontakteeruda ning seejärel soovid ühiselt läbi arutada.

Teema valikuga tuleks algust teha hiljemalt kolmanda õppeaasta alguses, kuid soovitatavalt juba teisel õppeaastal.

Kui üliõpilane on jõudnud juhendajaga kokkuleppele (vajalik hiljemalt kolmanda aasta septembri lõpuks), siis teavitab ta sellest e-kirjaga osakonna botaanika osakonna kontorit (botaanika@ut.ee). Seejärel registreeritakse juhendaja ja teema ÕIS-is.

Enne töö kirjutamiset tutvuge kindlasti loodus- ja täppisteaduste valdkonnas kehtiva töö vormistamise/kirjutamise juhisega.


ERIALASTIPENDIUMI MÄÄRAMISE JA MAKSMISE KORD BIOLOOGIA JA ELUSTIKU KAITSE, GEOGRAAFIA NING GEOLOOGIA JA KESKKONNATEHNOLOOGIA BAKALAUREUSEÕPPEKAVADEL 2022/2023. ÕPPEAASTAL

lõigatud ÖÖraamatukogu 3

Night Library lasts longer than ever this spring

Training Camp 2023: The Art of Giving a Popular Science Talk

12th Training Camp "How to Give a Popular Sciecne Talk" to PhD students in natural sciences will take place on May 19-20 (Fri - Sat).
LT lõpuaktus 2022

Master’s degree graduation ceremony 2023